STURPENS
       
BYGGTJÄNST AB
OM OSS
Copyright © 2012 Sturpen Byggtjänst AB
Sturpen Byggtjänst är ett byggföretag i Stockholm  som erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Tillsammans har våra  anställda lång erfarenhet och ingående kunskaper om allt inom såväl anläggning som byggnation. Bland dessa har vi en el -installatör, vvs -montör och en våtrumscertifierad plattsättare samt mångsidiga snickare och anläggare. Detta innebär att vi är de enda du behöver anlita när du bestämt dig för att bygga nytt – vi sköter allt från gjutning av husgrund till färdigställt hus. Vi utför även schakt för husgrund och planering av tomt. Givetvis utför vi även så kallade ROT-arbeten, det vill säga renovering, ombyggnad och tillbyggnad, vilket innebär en skattereducering av arbetskostnaden för de som anlitar oss gällande dessa arbeten.


Vi riktar oss lika mycket till företag som till privatpersoner och har bland annat utfört många projekt i Stockholms län. Vårt geografiska arbetsområde består dock av hela Stockholm län.
Planerar ni någon form av projekt inom detta område så kan vi erbjuda er en kostnadsfri offert.
Välkommen att kontakta oss för mer information!

Vision

Sturpens byggtjänst ab vision är att i tanken vara steget före kunden så att mervärden skapas i produkt och relationer. Genom engagemang och kompetens skapar vi goda miljöer och bra lösningar för boende och verksamheter.
Sturpens byggtjänst AB  är ett kunskapsföretag med kvalificerade medarbetare som har förmågan att med flexibilitet, lyhördhet och omtanke möta människor.
Detta gör att det är lätt och känns attraktivt för kunden att välja Sturpens byggtjänst i nya projekt.
Sturpens Byggtjänst AB medarbetare agerar i tanke, känsla och handling i en positiv anda som präglas av ansvar, förtroende och seriositet. Våra kundåtaganden bygger på långsiktighet, mångfald och sunda värderingar. Vi ser kunden och söker att lösa kundens behov.Mål

Det övergripande målet för verksamheten är att med lönsamhet uppfylla kunders och omvärldens behov och krav vad gäller kostnad, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.Vi riktar oss mot företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och privata personer.

Tveka inte att kontakta oss för professionell takskottning .
läs mer...
Tveka inte att kontakta oss för professionell takskottning .
läs mer...